Ik werd gevraagd door de mozaïek vereniging Mos’Art of ik speciale gast (Invité d’honneur) wilde zijn op hun volgende tentoonstelling. NATUURLIJK wil ik dat!
Ze hebben er het thema ‘Renaissance’ aan gegeven, omdat ze mijn werken zien als een hergeboorte van de Romeinse mozaïeken.
De tentoonstelling ging door van 3 t.e.m. 18 februari 2024 in l’Espace culturel, 1 rue du Général Leclerc, 59510 Hem.

Naast mijn werken en die van Pascale Benetti (de andere genodigde Franse ganst) waren er nog meer dan 50 andere mozaïekkunstenaars te zien zijn, het ging dus over een grote, hedendaagse mozaïektentoonstelling, de 5de editie tot nu toe.

Het was een hele eer om gevraagd te worden en ik ben enorm in de watten gelegd door de organisatie. Die ik hier nogmaals graag bedank voor alles!

Bekijk hier een filmpje met alle werken van de tentoonstelling op youtube: MOS ART HEM 2024, door Michelle Munier Mosaïque.

Deze tentoonstelling is ondertussen voorbij, maar als je volgend jaar zou gaan, vlakbij is een prachtige kapel met mozaïeken van Alfred Manessier en La Piscine, een zeer mooi museum is ook niet ver weg, dus de perfectie combinatie om te doen samen met het bezoek van de tentoonstelling.