Ik werd  gevraagd door Rhona Duffy, die het tijdschrift ‘Mosaic and Glass’ uitbrengt, of ik een interview wilde geven voor een artikel in haar tijdschrift. NATUURLIJK!

Toen ze met het artikel bezig was en ik mijn foto’s van werken had doorgestuurd (allemaal professioneel genomen door Steven Roels) stuurde ze me ineens een mailtje met dit bericht ‘I thought you might like to see what we’re planning for the front cover of Issue 7! I love it and I hope you do too! Looking forward to speaking to you tomorrow.’ En wat bleek, ze plaatste 1 van mijn werken op de cover. Wat een eer en wat een bonus is dat weer!

Half oktober kwam het tijdschrift uit met, maar liefst, een 9-pagina groot artikel over mijn werk. Het gaat over de reeks ‘Romeins met een twist’ die vertrokken is van de vraag: ‘Wat zouden de Romeinen maken als ze vandaag de dag nog mozaïeken zouden maken?’

Super blij met het resultaat en het feit dat hopelijk weer heel wat meer mensen mij en mijn werken gaan leren kennen.

Nog steeds te koop via deze link 😉 https://mosaicandglass.com/

Uiteraard ga ik niet het hele artikel hier weggeven daarvoor kan je het beste bestellen, je kan zowel enkel online lezen nemen of een hard kopie bestellen.